our News

Vacature: Onderzoeker/Developer

SemLab is een groeiend kennisintensief en innovatief softwarebedrijf met hoogopgeleide medewerkers.
SemLab heeft een internationale klantenkring, die bestaat uit de grootste financiële services organisaties in Europa. Ook klanten in Nederland worden bediend met beslissingsondersteunende applicaties waarbij het er om draait de beschikbare informatie juist te interpreteren en snel de juiste actie te ondernemen.
Of het nu gaat om patiëntenzorg of de handel in derivaten, SemLab’s nieuwste software applicaties ondersteunen de professional met de juiste informatie om snel tot het optimale resultaat te komen.

SemLab maakt nu een grote groei door en zoekt per direct een:

ONDERZOEKER/DEVELOPER Kennistechnologie

SemLab zoekt een enthousiaste, zelfstandige onderzoeker / software developer kennistechnologie.

Heb je een academische opleiding afgerond (MA), vind je het leuk om zelfstandig aan projecten te werken en daarvoor de benodigde kennis te vergaren? Heb je ruime ervaring met ontwikkelen in Java en affiniteit met taaltechnologiën of beslissingsondersteuning? Neem dan contact met ons op voor een uitdagende baan.

Aangezien SemLab in beginsel een softwarebedrijf is, is het de bedoeling dat de ontwikkelde inzichten worden omgezet naar commerciële applicaties. Daarom is voor deze functie een uitmuntende kennis van (web) applicatie ontwikkeling in Java een absoluut vereiste.

Affiniteit met financiële services of  strekt tot aanbeveling

We bieden een interessante functie met doorgroeimogelijkheden, een marktconform salaris en leuke collega’s.

Reageren?

Mail naar info@semlab.nl of bel naar 0172 494 777 en vraag naar Dr. Mark Vreijling.

Acquisitie op deze functie wordt niet op prijs gesteld.